foto.png

Noen ord om oss

 

Vi er stolte av å jobbe i et håndtverksyrke, der vi kan dyrke våre kjerneverdier;  trygghet, kvalitet og kompetanse! Ricardofoto består av fagfolk som følger med på trender og utvikler seg for en rikere kompetanse. Derfor kan dere som kunder alltid være sikre på at fotograferingen og produktene vi leverer alltid er av beste

kvalitet! 

 

Med over 20 års erfaring fra bransjen, har vi god kunnskap om faget!  Vi produserer bilder av meget høy standard av alle formater og til alle formål, og sikrer et kompromissløst resultat uansett om oppdraget dreier seg om barn og familie, arkitektur eller reklame.

 

Vi holder til i ett av Innlandets mest særegne bygninger, det gamle brenneriet Nederkvern. Rommene med god takhøyde og rause flater, innbyr til kreativt arbeid med lyssetting og scenografiske løsninger. Ønskes fotografering ute på location, er det selvfølgelig noe vi også gjør. Både med barn, ungdom, familiegrupper og brudepar.

 

Ricardofoto har vunnet flere priser, blant annet ”Årets fotograf” og "Årets bilde" i Hedmark og Oppland Fotograflaug. Vi har fått flere utmerkelser i Norges Fotografforbunds landskonkurranse, blandt annet "Årets brudebilde 2018". Vi har en 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award), og blitt tatt ut på landslaget i WPC (World Photographic Cup) i 2016 og 2018.

Rita G. Johansen

Fotograf / Daglig Leder

rita@ricardofoto.no
+47 917 06 304

Line Helén Johansen Høyvik

Fotograf/ Grafisk designer

linehelen@ricardofoto.no
+47 917 06 304

Logo_versjoner_nederst_på_hejmmeside.png

Brennerivegen 6, 2380 Brumunddal
Tlf: 917 06 304
post@ricardofoto.no

  • instagram bryllup
  • Instagram ricardofoto
  • facebook ricardofoto
© ricardofoto 2020